5 restauranter med top anmeldelser

top-restaurant
Er du også fan af madoplevelser ud over det sædvanlige skal du kigge med her da jeg vil prøve at opliste 5 restauranter med topanmeldelser. De valgte restauranter vil derfor indeholde forskellige madoplevelser da det er vigtigt for mig at der er lidt for enhver smag.

 

Molskroen

Ja så skal vi en tur til Mols som bestemt er alle pengene værd. Michel Michauds køkken præsenterer noget af det bedste af det som fransk- dansk gastronomi kan tilbyde. Restauranten bliver nævnt med ord som topklasse af anmelderne og det ved vi alle er noget af den fineste ros man kan få.

Molskroens beliggenhed kan dog ikke slå Herthadalens, men madoplevelsen kan bestemt følge med og med det fransk ? danske køkken og med en så dygtig køkkenchef kan et besøg på kroen ikke andet end anbefales. Her kan du også få en virkelig god kop kaffe.

Restaurant Et

I hjertet af Århus ligger Restaurant Et som også har fået topanmeldelser grundet deres franske gastronomi, så hvis du ikke er til det franske skal du ikke vælge Restaurant Et. Man kan i restauranten vælge i mellem den traditionelle og den særlige menu, da den traditionelle menu bliver den samme fra uge til uge men hvor den særlige menu skifter så du aldrig bliver træt af et besøg hos Restaurant Et.

Beliggenheden kunne ikke være bedre da adressen er Åboulevarden og dermed ligger i det centrale Århus, så hvis du er udefrakommende kan du sagtens kombinere en fantastisk madoplevelse med en omgang shopping.

Herthadalen

Herthadalen er et skønt spisested i naturen nær Roskilde, som er fantastisk til at holde bryllup, firmafest eller møde, fødselsdag osv. Herthadalen er et meget autentisk spisested der udbyder mad som passer til årstiden og serverer derfor også årstidens mest populære frugter og grøntsager, så menuen fremstår så frisk og tidssvarende som muligt.

Og restaurantens beliggenhed løfter servicen og maden op på et meget højt niveau og har derfor fået topanmeldelser på tripadvisor som vi kun kan nikke genkendende til. Et besøg på Herthadalen er bestemt køreturen værd.

Restaurant Pluto

Restaurant Pluto er et af Københavns hotteste spisesteder for øjeblikket, med deres fantastiske koncept med en masse små retter som man så skal ?dele? eller family style som de kalder det, da retterne bliver sat midt på bordet og bliver derefter skiftet ud med den næste osv.

Beliggenheden er dejlig både for Københavnere og turister da der ikke er langt fra shopping, seværdigheder osv. Så hvis du er glad for små retter er Restaurant Pluto lige noget for dig.

Pakhuset

Pakhuset i Skagen er bestemt også et besøg værd. Heri ligger selvfølgelig charmen ved Skagen med alt det dejlige friskfangede fisk som Pakhuset omdanner til fantastiske smagfulde retter. Portionerne er dejligt store på restauranten så du skal nok ikke forvente at kunne spise 3 retter men må i stedet for holde dig til de 2.

Beliggenheden kunne ikke være bedre da Pakhuset ligger lige ved havnen i Skagen og dermed suger alt liv til sig om sommeren, så du skal gerne være hurtig eller bestille bord hvis du skal besøge Pakhuset i sommervarmen.