Gaver der ligner en million men er meget billige

million

Skal du ud at købe gave til forældre, kæreste eller andre er det altid fedt at forære en gave som ligner en million – eller i hvert fald noget der er meget dyrere, end det i realiteten har været. Derfor har vi valgt at give nogle forskellige eksempler på gaver du kan give – og med dem give en udstråling af at de har været meget dyre, selvom de ikke nødvendigvis har været det.

En god vin i fin indpakning

Køber du gerne en god vin i gave når du bliver inviteret ud til fødselsdag eller andre mærkedage, kan du toppe gavemodtagerens oplevelse af vinen, med en rigtig fin indpakning. Køber du den eksempelvis online, hvor du finder vinene til en rigtig god pris, kan du eksempelvis hos supervin.dk vælge en lækker indpakning til dine vine – du kan eksempelvis vælge en fin gavekasse med linned, som får vinen til at være en meget dyrere gave, med øjnene der ser.

Mærkesolbriller

Skal gaven gives op til sommeren kan et par fede solbriller være en fed gave. Mange steder online kan man i dag få nogle rigtig fede mærke solbriller til en meget billigere pris end for nogle år siden. Giver du sådan er par fede briller i det flotte medfølgende solbrille etui, vil gaven også fornæmmes en del dyrere end den har været. Tager du eksempelvis på smartbuyglasses.dk finder du en masse billige solbriller, også af de helt store og kendte mærker.

Storbytur

Mange af de dealsider der er sprunget frem de senere år, har tit ferier til storbyer som Berlin, Prag, London, Amsterdam mv. Det er gerne 3 eller fire dags ture, og nogle gange kan du finde deals med storbyrejser til under halv pris. Dette behøver modtageren af gaven jo ikke at vide, og derfor virker gaven meget dyrere. En 3-4 dage i en europæisk storby er en rigtig fed gave at modtage – den kan gennemføres på en forlænget weekend, så den ikke rammer ind i for meget og kan for et kærestepar eksempelvis være en rigtig romantisk gave.

Aktier

En lidt anderledes gave, der kan gå hen og blive mange penge værd. Er gavemodtageren typen der har økonomisk interesse, og eventuelt har aktier i forvejen – kan man i fødselsdag give ham aktier. Hvem ved, måske bliver denne gave en dag til en million og så er det jo nok i toppen af listen af gaver man har modtaget.

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver kan mange gange være meget mere værd, end deres egentlige pris. En populær billig gave hos mange er også denne Biograf og popcorn, som også værdsættes af mange, da det måske ikke får besøgt biografen så tit, men denne biograf deal får dem af sted. Udover denne kan oplevelsesgaver skabed ved at kende personens interesser. En meget fodboldinteresseret vil blive vild med en gave ind og se en fodboldkamp og denne retorik kan bruges på alle andre interesser og hobbyer, som mange gange gør en meget bedre oplevelse.

Demoelektronik

Ønsker personen sig elektronik, men er det lige i den dyre ende af prisskalaen? Så kan du med fordel tag et kig på demo-vare.dk

Her finder du en masse elektronik, som har været brugt som demovare. Du finder gerne alle de populære elektroniske apparater til en meget billigere pris. Det kan være ting som tablets, smartphones, bærbare computere, spille konsoller osv. du kan finde her til en meget billigere pris, end en nypris ville være i butikkerne.

Støvsug DBA

Selvom det skal gives i gave, kan man mange gange finde noget brugt der er rigtig godt. Derudover er der også tit nye ting til salg på DBA til bedre priser grundet fejlkøb eller lignende. Trim ønskelisten og se hvad der er på DBA og andre secondhand sider, hvor du mange gange kan gøre et forrygende køb til gode penge.