Grimt tøj som kvinder elsker

grimt-toej

Moden i dag byder på så mange mønstre og farver at de fleste mænd synes at tøjet på hylderne er grimt, men de fleste kvinder er vilde med looket. Det er da heller ikke alt tøjet der er lige hverdagsagtigt da der inden for mode altid vil være nogle designs som ikke er for enhver smag. Jeg vil i denne artikel beskrive nogen af de mærker som jeg synes har alt det ?grimme? tøj som kvinderne elsker.

Stine Goya

Stine Goya er bestemt en af dem der leverer det mønstrede og dermed giver vores danske kvinder noget kant i hverdagen. Stine Goya er bestemt ikke bange for farver og bruger dem gerne i sammenhold med et smukt mønster som giver noget ekstra til det stilrene design. Designet af tøjet er nemlig meget stilrent og har en super pasform som vil falde flot på de fleste kvinder. Hun udnytter bestemt også tidens trends med flotte sæt i forskellige mønstre og farver, derudover er Goya også så vovet at hun har en T-shirt kjole som minder lidt om en natkjole men det fungerer fantastisk på. Så her er en designer som bestemt tør at udfordre kvinden på farver og mønstre og dermed bringer noget liv ind i hverdagen.
Se here Stine Goya her.

Lollys Laundry

Lollys Laundry er også et tøjmærke som er glad for farver, spræl og mønstre. Lollys Laundry er dog lidt mere afdæmpet end Stine Goyas kollektion og har et lækkert udbud af flotte kjoler med mønstre som du sagtens kan have på en almindelig arbejdsdag med en blazer ud over. Mærket er også meget glad for skjortekjoler som de udbyder i både en sart lyserød og mørkeblå med mønster, som vil give dig et sofistikeret look til de varme sommeraftener. Det bedste ved Lollys Laundry er at tøjet er super dejligt og komfortabelt at have på og stadig ser fantastisk ud.

Minimum

Mærket Minimum følger bestemt også med på tidens trends og alle de mønstre og farver som tiden har bragt med sig. Minimum giver dig inspiration til at kunne sætte næsten alt af deres tøj sammen og dermed sætte et mønster med et andet og to farver sammen som man ellers har været meget dårlig til tidligere. Mærket tilbyder dog også forskellige små sorte kjoler og hvad man ellers skal have i garderoben, men der er bestemt lagt mest vægt på de lækre mønstre og farver som er nutidens ?grimme? trend.

Second Female

Second Female er et af de mærker der virkelig forklare hvorfor mænd synes at de nye trends er grimme, da efterårskollektionen rummer mange af de ting som mænd ikke bryder sig om, nemlig at kvinderne skal til at dække sig til igen. Og denne tildækning foregår i flotte sæt med masser af mønstre, mandeskjorter og lange strikcardigans og rullekraver, så Second Female udbyder bestemt tøjet til kvinden som elsker at have det behageligt samtidig med at se brandgodt ud.

Plus Fine

Mærket Plus Fine er også altid med på moden og det gælder derfor også mønstre, farver og de flotte feminine sæt. Mærket har især nogle super lækre striktrøjer til det kommende efterår i mange forskellige designs og farver som vil sidde fantastisk på de fleste kvinder. Plus Fine har også nogle super skjorter som suppleret med en super fed læderjakke bestemt matcher efterårslooket. Så er du til det bløde med et strejf af det rå, er det bestemt her du skal henvende dig.
Se here Plus Fine tøj her.

 

Det var min guide til det ?grimme? tøj som alle kvinder elsker, og jeg håber bestemt at du kan bruge det. Så er der kun at sige god shopping.