Odense er en af Danmarks juveler

Alle danskere kan forhåbentligt nikke genkendende til, at de har hørt om byen Odense. De fleste danskere har nok besøgt byen en enkelt gang eller to i deres liv, mens andre der har en stærkere tilknytning til byen, kommer der jævnligt. Derudover må vi ej forglemme, at Odense er Danmarks tredje største by, og kan prale af at have knap 180.000 indbyggere.

Byen Odense er ikke kun hjemsted for dens mange indbyggere, men er også hjemsted for vores alle sammen H.C. Andersen, der er skaberen af de fantastiske og folkekære eventyr som Den Lille Havfrue og Den lille Pige med Svovlstikkerne. Odenseanerne er meget stolte af deres forfatter, og det bærer byen tydelige spor af. Du kan både se virkelighedstro H.C. Andersen statuer rundt om i byen, besøge hans fødehjem eller opleve hans spændende fortælling på H.C. Andersen museet.

Udover den folkekære forfatter, byder byen også på spændende kultur og historiske områder, og du vil også opleve, at odenseanerne er stolte af lidt mere hverdagsnære ting såsom Odense Albani og Odense Boldklub.

En plakat der fortæller lidt om dig

Er du en stolt odenseaner, eller har du bare en stærk tilknytning til byen? Måske har du holdt sommerferie der som barn, eller måske er du vokset op i byen og er senere flyttet til et andet sted i det ganske danske land. Hvis et af disse scenarier passer bare nogenlunde på dig, så skal du spidse øre nu! Vi har nemlig den perfekte idé til hvordan du bringer en bid af Odense ind i dit hjem, og det er ved at anskaffe en Odense plakat.

En Odense plakat er nemlig for dig, der gerne vil mindes om sin tilknytning til byen, og som gerne vil vise sine gæster, hvad der står dit hjerte nær. En Odense plakat kan minde os om, den centrale placering byen har i vores dejlige land, og samtidig kan den smukke Odense plakat være en mindesten for byens store betydning både historisk og kulturelt. En Odense plakat er en illustration der viser byen set fra oven, og er meget lig et traditionelt bykort. Følg de små snørklede streger, og se om du kender byen så godt som du tror. Kan du fx udpege på kortet, hvor du bor?

En Odense plakat kan købes på Plakatdyr.dk, og her finder du mange forskellige farver og størrelser. Det betyder altså, at du kan tilpasse din Odense plakat lige til din indretning. Vælg mellem farverne hvid, grå, blå og sort, og beslut derefter hvilken størrelse plakaten skal være. Plakatdyr.dk tilbyder deres byplakater i de mest gængse størrelser, som er A5, A4, 30×40 og 50×70. Du kan altså både vælge at købe din Odense plakat i en stor størrelse og hænge den på væggen, eller du kan købe den i størrelse A5, og hænge den på fx opslagstavlen eller køleskabet. For at fuldende looket, skal du selvfølgelig også have en passende ramme til, og her kan du vælge imellem eg, sort eller hvid. Denne plakat er et ideel valg til at skabe personlighed i indretningen!