logo

Overraskelse til ham den umulige der intet ønsker sig

Vi kender det alle sammen. At være inviteret til fødselsdag, eller skal holde jul med en der absolut ingenting ønsker sig. Kan man ikke få et ønske ud af vedkommende, bliver man nødt til at finde på en overraskelse, som både kan overraske positivt samt negativt.
Hovedsagligt er det hankøn, der altid har problemer med at komme med ønsker, hvor kvinderne næsten altid har en masse ting de ønsker sig. Derfor har vi med denne artikel forsøge at give en masse muligheder til dig, der skal finde på en gave til den umulige mand, der ingenting ønsker sig. Man skal nok ikke lige give ham en lyngby vase og en bil har du nok ikke lige råd til, så her er listen du har ledt efter.

mand

Boxershorts

Kan man få for mange boxershorts? Ja, det kan man nok godt, men der skal mange til. Boxershorts er en af de ting, som man altid kan give i gave, hvis det er fuldstændig umuligt at få et ønske ud af ham. Der findes boxershorts i mange mærker og modeller, så få tjekket hans skuffe, eller spørg ind til en der kender ham så godt, og find ud af hvilket mærke eller model er er yndlings, så du kan give de boxershorts han godt kan lide, og så du sikrer dig de bliver brugt. Har han ingen ynglings så vælg er mærke som oser af kvalitet. Eksempelvis Hugo Boss der dog også koster en del ekstra.

Fodboldrejse

For en rigtig stor procentdel af mænd, vil det være en af de fedeste gaver du kan give ham, som en overraskelse der ikke var på ønskeseddelen. Er han stor fan af en klub omkring i Europa kan en rejse ned og se en fodboldkamp med dette hold være en episk oplevelse og noget der bliver sat stor pris på. Er han bare fodboldfan og ikke af noget specielt hold, vil det helt sikker være fede oplevelser at komme på eksempelvis Signal Iduna park i Dortmund, som har den største ståtribune i Europa, hvor der altid er helt vildt gang i den. Derudover er stadions som Anfield, Old Trafford og Camp Nou stadions i Europa med stor historie og fede stadion at besøge.

Vinterjakke

Kalenderen siger efterår, og det kan med rette være på tide at kigge efter en ordentlig vinterjakke. Dette kan du også bruge som gave til folk der har fødselsdag her i efteråret. En god vinterjakke er essentiel når man bor i et land som Danmark, hvor kulde, sne og slud næsten hver år er en del af prognoserne. Er gavemodtageren en, der har brug for at være en del ude vinteren over, kan det være en rigtig fed overraskelse at få i gave, hvis man ikke har ønsket sig noget. Forslag til Outdoor shop her.

Plakat

Mangler fødselaren pynt på væggene, kan fede plakater være en rigtig fed måde at udnytte plads på væggene, så de ikke ser så tomme ud. Mange kender fra børneværelser hvor deres idoler gerne pryder væggene i form af plakater, men som voksen man også finde en masse pæne plakater. Personligt er jeg rigtig stor fan af plakater i form af verdenskort, hvor man finder en masse spænende udgaver af disse. Derudover kan man finde en masse motiver, der også vil pryde vægge på flotteste vis.

Proteinpulver

Mange mænd bruger en del af deres tid i et træningscenter, hvor de træner for at få større og stærkere muskler både for synets samt sundhedens skyld. En af de ting der er grundstenen i at opbygge muskler er protein. For mange med arbejde, familie og en ellers travl hverdag, kan det måske være svært at optimere sin kost, og derfor kan det være en god ide at supplere med en proteinshake når man har trænet. Er fødselaren eller ham du skal holde hjul med glad for sin styrketræning og ingen ønsker har, kan proteinpulver her være en god gave.

Storbyweekend

Efter de mange dealsites er sprunget frem, kan man tit og ofte komme på en forlænget weekend til en af Europas storbyer til rigtig billige penge. Ønsker manden sig ikke noget kan man som en god ven eller som kæreste give en sådan storbyweekend, og få en rigtig fed oplevelse sammen med denne gavemodtager. En sådan weekend kan bruges til en masse shopping eller til sightseeing i den by som bliver valgt, hvor man kan bruge weekenden til at besøge alle de kendte og historiske steder i byen.

Vandhane med kogende vand

Noget nyt grej som skal installeres er altid et hit. En kogende vandhane er et blærerøvsprodukt som de fleste mænd vil elske. Det sparer en masse tid i dagligdagen når der skal laves en omgang hurtig spaghetti.

Produkter som spare på elregningen

Der er intet som at spare penge. Tit kræver det dog kedelige indkøb som ikke lige bliver prioriteret. Derfor kan det være en super gave at få en dejlig kasse med moderne el-sparepære som passer til alle husets lamper. Se gode eksempler hos Yousave.dk

Vi har her givet lidt forslag hvad du kan give den kræsne, der ikke kan komme med forslag til ønsker. Vi håber i finder på en god gave, da en god gave gør rigtig godt.