logo

Se ind i krogene med pandelamper fra byggemarkedets netbutik

Det er skønt at lave håndværk. Mange foretrækker selv at foretage alle forbedringer og reparationer i hjemmet. Gør-det-selv-folket er et voksende folkefærd, som kaster sig ud i det ene projekt efter det andet, og med tiden får et hjem, der virkelig er et syn for sagn. Der er ikke den detalje, som undgår gør-det-selv-typens skarpe blik, for tingene skal laves ordentligt, så man ikke kan se at det ikke er en professionel, der har været på spil. Det er en æressag.

Med skarpt lysende pandelamper kan man se ind i selv de mindste afkroge, når der skal skrues eller limes der. Man kan have god nytte af pandelamper til mange ting. Det smarte er, at man har hænderne fri, så man kan bruge værktøj. Og lampen følger hovedets bevægelser, så man altid har lys i den rigtige retning. Hvis man skal lave noget inde i et mørkt skab, så behøver man ikke at have en lommelygte til at ligge og trille rundt. Med pandelamper ser man let det vigtigste, og man kan frit bruge begge hænder, når man skal sætte skruer i eller sømme noget fast.

En tur rundt om huset

Hvis man bor på landet, hvor der er mørkt om natten, så kan pandelamper være en god hjælp. Mange kan godt lide at gå en runde på ejendommen inden sengetid, bare for at sikre sig, at alt er, som det skal være. Her er det genialt med lys i panden. Det samme gælder, hvis man skal lave en natlig udflugt med ungerne. Det er spændende at gå ud i en mørk skov og lyse på træerne.

Man kan købe dem hos byggemarkedet på nettet

Efter at STARK har lavet en webshop på stark.dk er det blevet en del lettere at handle. I denne webshop finder du alt det, du ellers har været vant til at køre efter. Nu kan du finde det hele på din tablet derhjemme. På ingen tid kommer du fra afdeling til afdeling, og søgefunktionen kan hjælpe dig med at finde frem til det hele. Også pandelamper, naturligvis.