logo

Top 5 butikker med stort tøj

stort-toej

Det er svært at være stor i Danmark da det ofte begrænser valgmuligheder i forhold til tøjmærker og tidens trends. Jeg vil i denne artikel kåre top 5 butikker med stort tøj og et stort og spændende udvalg som følger tidens trends.

Allsizeshop.dk
Allsizeshop.dk er en af de bedste webshops i Danmark med de fedeste mærker til store mænd. De har da også sloganet ”Big and Tall” og har derfor ikke kun forståelsen af at være stor men også af at være høj som også er et problem i de fleste tøjbutikker. På hjemmesiden får du en fantastisk størrelses guide som hjælper dig til at finde præcis det tøj som passer til dig, da Allsizeshop.dk også ligger en stor ære i at tøjet ikke bare skal være stort men også skal sidde pænt på dig.

Venusogmarsxl.dk
Venusogmarsxl.dk er en anden webshop som her både har tøj til mænd og kvinder. De sætter en ære i at have de nyeste mærker og de fedeste trends som får dig til at ose af selvtillid hvad enten du er mand eller kvinde.
Her kommer så et lille udvalg af deres fantastiske mærker: JBS, Philipson, Jockey, Greyes og mange flere. De valgte mærker henvender sig til mænd og det har jeg valgt da mænd ikke har lige så mange steder at kunne købe stort tøj som kvinder har.

Motleydenim.dk
Motleydenim.dk er en webshop som især specialiserer sig i alt denim til den store mand. Grunden til at de har fokuseret så meget på denim er at det er utrolig svært for store mennesker at finde et par ordentlige jeans der sidder godt. Motleydenim.dk tilbyder derfor et helt fantastisk udvalg af forskellige designs og pasforme så der er noget for alle store mennesker. På webshoppen findes der også en utrolig god denim guide så du ved hvad du skal tænke over for at få nogle super fede jeans hjem der passer til lige præcis dig.

Mr.dk
Hos Mr.dk har de et bredt udvalg af tøj til både store og små mænd, men der er især lagt i tankerne at store mænd skal have tøj der sidder godt på lige fod med andre mænd. Mr.dk sætter en ære i at pasformen er en der passer til store mennesker og har derfor også et stort udbud i forskellige pasforme da vi alle ved at det er forskelligt hvordan tøjet sidder på os. Derfor kunne det også være en god ide for dig der gerne vil have en dybere vejledning at besøge den fysiske butik MR hvor man her vil stå klar med den bedste vejledning.

Rigtige-maend.com
Rigtige-maend.com er en professionel tøjbutik som har specialiseret sig i tøj til store mænd. I dagens Danmark kan det være svært for den ”rigtige mand” at finde tøj der passer hvad enten det er i højden eller bredden og der er derfor stor efterspørgsel på butikker som rigtige-maend.dk som her har en stor forståelse for disse situationer. Her findes også et stort udvalg af mærker så du kan komme til at følge tidens trends ligesom alle andre.