logo

De 10 bedste tips om binære optioner

Den binære handelsbranche er fuld af skjulte muligheder. Dog er det ikke alle handlende, derer opmærksom på alle de faktorer, der kan hjælpe dem med at klatre op ad succesens stige. Af denne grund er det virkelig vigtigt at have nogle tips om binære optioner i baghånden.

binær-optioner

Forstå industrien og handelsværktøjerne

Binær optionshandel er så enkel, at det ikke er nødvendigt med erfaring eller mere and en grundlæggende viden om finansmarkedet for at få succes – det er her, de handlende tager fejl. Handlende kan ikke begive sig ud i denne type handel, hvis de ikke først forstår konceptet bag industrien.

Kend industrien

Binære optioner begyndte en opstigning i popularitet i 2008, og siden da er denne industri aldrig holdt op med at producere succesfulde handlende. Denne type handel adskiller sig fra Forex handel på mange måder. Men den mest påfaldende forskel er den kendsgerning, at med online handel har de handlende større muligheder for at tjene store pengebeløb, så længe de handler smart. Stort set behøver handlende kun at forudsige, om prisen af et aktiv vil stige, eller om det vil falde inden for en forudbestemt tidsperiode.

Kend handelsværktøjerne

De forskellige handelsværktøjer, der er til rådighed på mange handelsplatforme er næsten de samme. Der vil være det tidløse Klassiske Binære Optionsværktøj, 60-sekunder værktøjet, Stige-værktøjet, og Par-værktøjet. For nyligt, visse mæglerfirmaer har implementeret et nyt værktøj, der giver de handlende mulighed for at duplikere deres vindende handler. Det skal også bemærkes, at de samme værktøjer kan have forskellige navne på de forskellige platforme.

Vælg den rigtige mægler

Det er yderst vigtigt at vælge en pålidelig mægler på grund af det utal af mæglere, der findes over hele internettet. Den letteste måde at evaluere en mæglers pålidelighed på er ved at evaluere de følgende elementer.

Platformen – den bør være pænt opstillet og brugervenlig

De tilbudte funktioner bør ikke være forvirrende. Registreringsprocessen bør ikke være kompleks. Foruden disse tre elementer, anbefales det, at man undersøger mæglerens omdømme ved at gennemgå anmeldelser. Man kan sagtens genkende en god anmeldelse, da den vil give afbalancerede oplysninger om mægleren.

Analyser markedet og vær strategisk

En markedsanalyse kan virke vanskelig for handlende, der ikke har den fjerneste ide om global økonomi og finansmarkeder. Nå det er online handel, der er tale om, er det heldigvis ikke en betingelse at have en baggrund i finans eller økonomi.

Analyser markedet

For at få en bedre forståelse af markedet anbefales det på det kraftigste at benytte sig af markedsoversigter, der findes på visse mæglerplatforme. Disse reporter fremhæver de vigtigste  begivenheder, der sker på finansmarkedet, og kan helt sikkert  bidrage til mere nøjagtige forudsigelser.

Vær strateg

Det er ikke kompliceret at være strateg, hvis den handlende identificere den strategi, der passer vedkommende bedst. En populær teknik, der bruges af mange handlende er Handelsjournalen. Konceptet er meget enkelt, det består af at holde omhyggelige optegnelser over alle de placerede handler. Ved at gøre dette, er de handlende i stand til at holde øje med markedets resultater, så de derved bedre kan forudsige prisbevægelserne for de aktiver, de handler med.

Vælg det rette aktiv

Valget af aktiver er vigtigt, da det er en af de grundlæggende ting ved at handle. Stort set er der 4 hovedkategorier af aktiver. Der er indekser, råvarer, aktier og valutaer. Hvert aktiv udvikler sig anderledes på aktiemarkedet og nogle er mere ustabile end andre. For eksempel har olie for nyligt vist sig at være den mest ustabile råvare i 2016, da prisen svinger drastisk hver dag. Med dette for øje, er det vigtigt, at handlende, især begyndere, vælger deres aktiver fornuftigt.

Risikostyring

Udtrykket risikostyring kan umiddelbart overvælde handlende. Men det er et meget enkelt koncept, der kan beskytte den handlendes kapital. Derfor er der en slags risikostyring, der også kaldes pengestyring, der bare består i at investere 5% af den oprindelige investering per handel. Ved at gøre dette, sikrer de handlende, at de aldrig vil løbe tør for kapital. Dette er en udbredt teknik, der er begyndt at blive mere og mere populære blandt nye handlende. Selvom investering af en lille smule betyder, at man tjener mindre profit, forbliver det stadig den sikreste måde at investere penge i optionshandel på.

Kundeservice

Førsteklasses kundeservice er det, der får en mægler til at skille sig ud. Kundeservice er vigtigt, da det tjener til at vejlede de handlende gennem hele handelsoplevelsen. For at vide, om kundeservicen er lydhør og hjælpsom, bør den afprøves. Før du åbner en konto på en handelsplatform, anbefales det at forberede en række spørgsmål og så ringe til kundesupport afdelingen for at evaluere dem. Denne lille test kan spare mange frustrationer i fremtiden.

Abonner på handelssignaler

Handelssignaler er nyttige, da de leverer beregnede forudsigelser for aktivers markedsværdiers fremtidige bevægelser for fremtidige handler. De udgør stort set dyb analyse af markedet, der gøres af signalleverandører. Således behøver de handlende kun at beslutte, om de vil følge anbefalingerne eller ej. Det bør bemærkes, at dette værktøj ikke er det samme som handelsrobotter, da handelssignaler ikke handler på de handlendes vegne.

Lær, hvordan man handler

I dag har mange mæglere implementeret et handelsakademi på deres platforme for at hjælpe handlende med at videreudvikle deres handelsevner. Disse uddannelsesmæssige arenaer er informationsgruber, og det er derfor vigtigt, at handlende tilbringer en del af deres tid der. Denne funktion har til formål at styrke deres viden om finansmarkedet og platformen.

Undgå følelsesbaserede handlinger

Følelser er ikke opført på listen over handelsværktøjer. Det er fordi de anses for hindringer for vellykket handel. Nogle få undersøgelser har fremhævet, at mennesker reagerer fuldstændig anderledes, når de er for følelsesprægede. Det anbefales at handle med fred i sindet.

Accepter tab

Det er ikke alle, der har nerver til at acceptere tab. Men i den binære industri vil der altid være to resultater og desværre er tab bare en del af det hele. Hvis handlende ved, hvordan de skal acceptere tabene og have en god holdning, vil deres fremtidige handelsoplevelse påvirkes positivt, og dette vil sikre et problemfrit forløb.

Når man åbner en konto på en platform, er det vigtigt fuldt ud at bruge alle de værktøjer, den leverer. For at være opmærksom på de forskellige muligheder, der er tilstede på en platform, anbefales det først at studere anmeldelser fra forskellige lande, så som binær optionshandel i Storbritannien, USA, Australien, Canada, mv.

Anbefalet læsning: Binary option robot hos Fairbinaryoptions.com

Læs også om webshop til salg her