Forskellige urtyper

Det kan være utrolig svært at vælge det rigtige ur når man er på udkig efter et nyt et. Denne guide vil guide dig igennem, hvilke forskellige urtyper du har at vælge imellem. Den kommer igennem de gamle klassiske ure, de nye moderne sommerlige ure, de teknologiske og ikke mindst de traditionelle stueure.

De 5 urtyper er:

  • Klassiske ure med læderrem
  • Ure med lænke
  • Ure med natorem
  • Digitalure og smarture
  • Store stueure

Klassiske ure med læderrem

De klassiske ure går lang tid tilbage og er for mange det eneste rigtige valg når man snakker om ure. Urene her findes i mange forskellige designs, størrelse og look, hvorfor det klart også har været det mest populære ure gennem tiden og stadig bliver betragtet som det. Her er de mest populære ure oftest simple med enten en brun eller sort urrem.

Ure med lænke

Dette ur er begyndt at blive mere moderne som dagene går og spænder efterhånden næsten ligeså bredt som ovenstående urtype. Uret blev tidligere blot lavet og brugt af mænd og gerne forretningsmænd. Dette er uret blevet meget større end med tiden. Her er det specielt piger, der nu tager de nye meshremme til sig, da disse kan købes i alle mulige farver såsom rosa for eksempel.

Ure med natorem

Uret og remmen, der blev opfundet af Daniel Wellington er med rekordfart gået hen og blevet en favorit blandt alle mennesker, hvor især de unge ofte har mere end 2 forskellige af disse remme liggende. Dette er dog med god grund. De nye natoremme er smarte og har en fed sommerlig fornemmelser over dem, grundet alle de forskellige farvekombinationer. Remmene kan efterhånden fås i alle forskellige farvekombinationer man ønsker sig.

Digitalure og smarture

De nye ure, der er kommet for at tage over fra alle andre ure er smarturene. Disse ure er på ganske kort tid blevet utrolig populære, da det kan snakke sammen med alle dine andre devices. Nogle af urene kan du endda selv bestemme, hvordan interfacet skal designet. Urene er efterhånden ligeledes også kommet ned på et prisniveau, der gør det tilgængeligt for alle og enhver.

Store stueure

Sidst men ikke mindst har vi det traditionelle store stueure, der kan ses i de fleste stuer hos vores bedsteforældre. Disse ure er utrolig holdbare og laves i de lækreste materialer. Urene har et majestætisk look, der i alle stuer og rum vil tage meget opmærksomhed. Hvis du trods deres holdbarhed skulle ligge inde med et stueur, der ikke virker efter henseende, så laver Guldbech i Horsens reparation af gamle ure.