Gratis Ting til Dig Der Har Fået En Ny Baby

Baby

Hvis du har prøvet at have en baby før, eller bare har snakket med familie og venner som der har, så ved du, at prisen på baby produkter meget høj. Jeg har personligt ikke noget imod, at bruge lidt penge på done by deer og andre kvalitetsmærker til min baby, men der er også grænser for hvor mange penge man har at gøre godt med som hjemmegående husmor. Modermælkserstatning, bleer, klude ? det er alt sammen ting du har brug for, og der skal være plads til det hele i budgettet. Det er dog muligt at lette denne økonomiske byrde en anelse, hvis man benytter sig af de mange tilbud om gratis ting, der findes til nybagte forældre.

Man skal dog være både ihærdig og vågen. Det kan være du allerede har kastet dig ud i denne verden af ?gratis baby ting?, og har fået dig nogle dårlige erfaringer. Der er desværre mange mennesker derude, der forsøger at profitere på de nybagte forældres økonomiske situation. Du kan risikere at have søgt hele nettet rundt, udfyldt et hav af spørge-undersøgelser, for så til sidst at finde ud af, at det du troede var gratis faktisk koster penge. Det kan være utroligt frustrerende ? tro mig, jeg har selv været der. Men der er ingen grund til at give op, for der er faktisk gratis ting at hente derude.

Du kan komme langt bare ved, at være lidt kritisk. Hvis nogen tilbyder dig en gratis autostol for at udfylde et hurtigt spørgeskema, så lyder det lidt for godt til at være sandt ? der er nok skrevet et eller andet med småt på siden, der betyder, at du enten ikke får autostolen, eller reelt ender med at skulle betale for den.

Jeg har fundet mange hjemmesider online, der hjælper nye mødre eller fædre, ved at spare dem tid for tid og hovedpiner i forbindelse med deres søgen. En mor af med trillinger har skrevet en e-bog omkring alle sine erfaringer, mens en anden mor har en blog, der prøver diverse baby-, børne og moderprodukter og giver anmeldelser af dem ? hun får tingene uden at skulle betale for dem med penge; så længe hun giver en ærlig anmeldelse, kan hun beholde produktet. Nogle gange vælger disse bloggere så at give de produkter de har fået, gratis væk til læsere af deres blog.

Disse blogs deler også rigtigt meget viden og information om det, at opdrage babyer. Der er ideer, tips og tricks til hvor man kan finde ting som rabatkuponer, hvilke butikker der har udsalg, hvordan du får mest ud af kuponerne og så videre. Husk på at du som forælder ikke er alene med dine udfordringer: tusindvis af mennesker har været igennem det samme, og de deler gladelig ud af deres viden og erfaringer.

Jeg har lært så meget ved at læse disse blogs, skrevet af mødre og fædre. Jeg har fundet så mange ting jeg har gemt og delt. Efter at have fået utallige gratis kuponer, produktprøver og helt gratis ting til babyen, må jeg sige, at jeg er fan af det online fællesskab der er omkring det, at være nybagt forælder. Der er overraskende meget information at finde derude, og jeg garanterer, at selv hvis du allerede har 7 børn, vil der være noget du kan lære.