logo

Hvilken Slags Underbukser Skal Man Have på Som Mand?

Mode bliver en stadig vigtigere faktor i mænds liv. Det er ikke længere noget, de bare sætter deres mødre, koner eller veninder at købe for dem. Mænd har nu fået en interesse for deres påklædning, og foretrækker maskulint tøj af en god kvalitet fra Stone Island, fremfor en eller anden tilfældig trøje som mor synes så sød ud. Én beklædningsgenstand, der alligevel lader til primært at komme ind i en mands garderobe igennem gaver, er en mands undertøj. Indkøb af det rigtige undertøj er en beslutning, der kræver mere tanke, end man måske først skulle tro.

Traditionelt set har mænd altid den samme type undertøj, som deres fædre har, og fordi mænd har tendens til at være vanedyr, har de typisk den samme type af undertøj gennem hele deres liv, og forsøger aldrig andet. De bærer dem desuden typisk indtil de helt bogstaveligt falder fra hinanden. Det er måske heller ikke overraskende, når man ser på det vilde udvalg af undertøj, der nu er til rådighed for mænd. Det virker uoverskueligt kompliceret at vælge.

Mænds undertøj kommer i alle mulige former og stilarter – helt fra fra den pinlige mandlige G-streng (som der forhåbentligt ikke er nogen der køber), til de nye ”kropsforbedrende” designs, der skulle give mænd lidt ekstra selvtillid. For at holde tingene simple, kan vi opdele mænds underbukser i tre grundlæggende typer: Briefs, Løse Boxer Shorts og Stramme Boxer Shorts.

Her er et overblik over nogle af de fordele og ulemper der er ved hver af disse tre typer undertøj. Det vil forhåbentlig hjælpe dig med at vælge det rigtige par til dine behov, og måske endda få dig til at prøve noget nyt.

Briefs

Briefs findes i forskellige stilarter fra G-streng, som vi har nævnt tidligere og ikke nævner nogensinde igen, og til forskellige skæringer såsom hi cut, low cut, Y front, hipster og jock strap. Den korte stil er gammeldags og ligetil; De er praktiske og mere komfortable end løse boxershorts. Briefs tilbyder stor støtte til kønsområdet. Det er derfor klogt at bruge dem, når du træner, eller når dit job kræver lange stillesiddende perioder. Hvis nogen sidder foran en computer hele dagen, er briefs et godt valg, da de holder på balderne og forbliver på plads hele dagen. Det samme gælder for en person, der udøver diverse sportsgrene; tanken om at noget dernede flyver til højre og venstre, er ikke særligt tiltalende.

På den anden side klager mange af over underbukser der er for stramme, og ikke tillader korrekt blodcirkulation. Da alle er formet forskelligt, kan de elastiske bånd på brieds være for stramme på lårene eller i taljen til nogle, hvilket reducerer komfortniveauet.

 

Løse Boxers

Løse bokser shorts kommer også i et par stilarte: lange, korte og hipster. Løse Boxers betragtes også som gammeldalgs, selv om de har fået diverse forbedringer gennem årene. De fleste high-end mærker har en række løse bokser shorts, der er visuelt tiltalende. De er normalt sorte, hvide eller grå, med mærket skrevet omkring taljen.

 

Stramme Boxers

Ligesom de to andre stilarter kommer de stramme boxers også i forskellige stilarter: lange og korte ben, hipster og talje. Vi anbefaler stramme boxers til enhver mand, der søger stil og komfort. Fra personlige erfaringer er disse de mest behagelige at have på, uanset hvad din aktivitet er. Alle dagens top designere, så som Bjørn Borg boxershorts, har et stort udvalg af stramme boxers. Mange vil sige, at de er beregnet til brug af yngre mænd, men den stramme boxer bliver er det foretrukne undertøj for alle generationer.