Køb dit faldefærdige drømmehus

Gammelt hus

Når man når en tid i ens liv, hvor man skal til at købe et hus, har mange drømme om selv at have stor indflydelse på husets udseende uden det skal koste dig penge. Køber man et helt normalt parcelhus eller en villa, kan det godt være småt med pengene til at lave om for bagefter, da man giver en høj pris og derfor må man mange gange bo i det som det næsten ser ud i mange år, før der er luft i økonomien. Når man skal ud at købe sit hus, kan man også vælge at købe et håndværkertilbud. Er man fiks på fingrene og kan man ordne en masse ting selv, så kan man spare en masse penge på at købe et håndværkertilbud.

Lavere kvm pris.

Man får naturligvis en meget lavere kvm pris ved at købe et håndværkertilbud. I flere danske regioner kommer prisen under halvdelen af udbudspriserne ved et standard køb. På landsplan kan man spare omkring 45 procent, ved at købe et håndværkertilbud. Generelt følger priserne følgende indeks i de forskellige regioner.

  • I hovedstaden betaler du 75% af den normale kvm. pris når det hus du kigger på er udbudt som et håndværkertilbud.
  • I midtjylland er prisen 68% af normalkvm pris.
  • I nordjylland, på sjælland og i syddanmark får du den største forskel mellem normal udbudte boliger og udbudte boliger som håndværker, da kvm prisen i disse regioner er 43% – så bor du i en af disse regioner, kan der være rigtig gode muligheder for at lave et godt køb af et håndværkertilbud.

Gør-det-selv

Køber man et såkaldt håndværkertilbud, skal man kunne lave en masse ting selv, eller alliere sig med nogle der kan. Fordelen ved at gøre det på den måde, er at man kan selv styre udseende mere på det færdige hus – måske til samme pris som det ville koste at købe en færdig villa, parcelhus eller andre typer af huse.

En af de ting mange gerne vil kunne styre hvordan ser ud er badeværelset. Til badeværelset skal der gerne bruges lidt vvs hjælp til det allersværeste, hvis det skal laves om, da der er lovkrav om hvad man selv må lave indenfor vvs genren. Derudover kan man selv stå for at lave ting som varme i gulvet, som der kan findes gode guides på nettet til. Man kan også bygge sit eget bad og skal hele badeværelset alligevel skiftes, kan man lade fantasien sætte grænser og designe det næsten som man lyster. Der kan eksperimenteres med et fedt bad – som evt. kan have flere brusehoveder eller andet fancy, som gør huset specielt og giver det et kendetegn af jeres eget. Det meste af vvs udstyr kan i dag købes online, og tilmed til rigtig gode priser så man selv kan øve sig i lave badeværelse.

Værktøj

Når man går i gang med at istandsætte sit hjem, er det vigtigt at have værktøjet i orden. En af de forhandlere af værktøj, som jeg altid vender tilbage til er globaltools. Deres netbutik er fyldt med alle de typer af værktøj du skal bruge, når du skal i gang med at sætte huset i stand. Når der skal bygges køkken, store børneværelser, badeværelser, pæne kontorer og alt det andet du skal have i dit hus skal der bruges meget forskelligt. På deres hjemmeside finder du alt fra skruetrækkere, til sikkerhedssko så du ikke slår foden når du taber murstenen nedover. Handler du med globaltools er du sikret, at du altid får anerkendte produkter fra gode udvalgte leverandører hænderne, da de sætter en stor lid i at service deres kunder med ordentlig kvalitet. Du kan både handle der som erhvervskunder og som privat, så skal du ud og have fyldt værktøjskassen ville jeg kigge ind der.